Sunday, 6 September 2015

Celah Ketiak Dan Paha Hitam Sebab Hilang Selera !!

Masalah Hilangkan hitam bawah Ketiak dan celah peha 

CELAH KETIAK, PAHA KEMBALI CERAH DAN MATA PUN SEDAP MEMANDANG!!! 

Wowww!!! sampai begitu sekali keee??? erkk .. cer cek ketiak masing-masing atau ketiak pasangan masing-masing kalau ada hahaha...opsss jangan ketawa ... ini boleh mendatangkan sebab masalah sejagat taw. Nak servey sikit ni...Berapa banyak losyen korang pakai? berapa jenis jenama dah korang beli? dan berapa $$ dah korang abiskan gara-gara nak putihkan ketiak, celah paha, nak bagi cerah sikit celah ketiak kan, supaya sedap sikit mata abang korang pandang. Berjaya tak setakat hari ini? ohhh belum ya, tak mengapa., sekarang korang boleh tidur lena dah. DENGAR SINI mulai hari ini masalah celah ketiak yang gelap dan masalah nak putihkan celah paha  atau celah mana-mana lah yang hodoh tu AKAN SELESAI !!
Saya belanja korang semua dengan testimoni ni... gambar tak ada ya... nak tahu kenapa gambar tak ada..baca sehingga habis. Bergumbiralah sekarang terutama kaum wanita...

celah ketiak putih
Masalah Gelap Celah Ketiak Selesai ?

Apa kata Puan Suzie :

"..Since Master Cery buat sharing post ni, sy masih terfikir lg samada nak ke tak nak share..smpailah hari ni last day, I decided that I need to share..so other people who have the same problem will be benefited from it. Sebabnya masalah sy ni mmg agak memalukan .. sape yg nak share testimoni ni please ek..TLG HIDE NAMA N PHOTO SY K..takut org yg baca nanti kenal..😕

Ok masalah sy sejak dulu ialah gelap di celah ketiak, peha dan lutut. Mmg gelap sampaikan dulu2 rasa risau nak kawin:P. Sebut je apa krim / scrub / masker mandian semua dah cuba rasanya. Tapi x terjejas pun. Masa nak bersalin mmg paling nightmare..malu kat doktor weh!!

Sy makan ESP sebnaranya bukan sebab masalah ni, malah tak pernah terfikir pun. Tapi selepas sy konsisten makan selama 2 bulan, tiba2 sy perasan ketiak, celah peha n lutut sy dah cerah!! Taklah putih melepak licin tp jauh lebih cerah dari biasa..ye lah baru 2 bulan pun konsisten. Sblm ni makan jugak tapi sy main selang seli ikut suka aje. Kebaikan lain memang banyak tp yang ni mmg saya sgt2 teruja. Akhirnya masalah besar kulit saya dah berhasil! Sy cadang nak tambahkan lg dengan scrub di luar so that proses nya makin cepat. Yelah..kulit mati tu diganti sel baru kesan dari protein dari ESP..kemuadian dari luar blh sental buang sel2 tu guna scrub.💕

Gambar hiasan aje ye..takkan nak snap gambar ketiak hitam kan..hilang selera ko! Ni gambar sasaran tahun 2015..KETIAK PUTIH MELEPAK..
"

Seronok kan minum ESP sebab tujuan lain tapi eh..eh..eh dapat plak putihkan celah ketiak, celah paha hitam, ...melompatt gumbira la kan... Betul kata Puan Suzie tu, ESP ni boleh perbaharui sel-sel mati...agaknya yang hitam tu sel yang dah mati lah...losyen lah macam mana pun tetap jugak hitam ....haaa tu sebab kena jugak minum ESP untuk perbaiki bahagian dalaman badan. Untuk mengetahui khasiat ESP yang lain sebab ni adalah salah satu khasiat je..kalau nak lebih kena KLIK SINI khasiat ESP

Untuk tips, konsultasi produk-produk Shaklee dan ingin mendaftar ahli sila 
Hubungi Saya Khadijah Abdullah,
FB Personal: Khadijahabd | ♥ID 892674 ♥ | Call/SMS/WhatsApp :0138369536 ♥ | whiteponyyy@yahoo.com

Bagi yang berada di kawasan Bintulu Sarawak dan Semporna Sabah atau di kawasan yang berdekatan boleh lah COD dan dapatkan dari saya Pengedar Shaklee Di Bintulu Sarawak dan Pengedar Shaklee di Semporna Sabah. Stok sentiasa ADA untuk anda. Khadijahbeautyshophanya memberi yang terbaik untuk anda sekeluarga